Tot wel 18% korting op al onze gordijnen!

t/m 23 juni '24

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis

  • Standaard stapelkorting

  • Gratis verzending vanaf 20 euro & 30 dagen retour

  • Goed bereikbare klantenservice

Tips bij het kiezen van gordijnen?

Het kiezen van gordijnen hangt af van verschillende factoren, waaronder de ruimte, jouw persoonlijke voorkeuren, maar ook hoe jouw inrichting is.
Wat wel heel erg belangrijk is, is dat je zelf kunt bepalen welke hoeveelheid lichtinval je in je huis wenst. Hier zijn enkele overwegingen die je kunt meenemen bij het kiezen van gordijnen:

Functie van de ruimte: Wil je volledige duisternis, of wil je een zachter effect met behoud van privacy? In een slaapkamer wil je misschien wel volledige duisternis, terwijl dat in een woonkamer minder gewenst is. 

Mate van transparantie: Heel bepalend voor een ruimte is de mate van transparantie. Bovendien is de mate van lichtinval ook vaak heel bepalend; waar komt de zon op en waar gaat deze onder? Kijk hier welke transparanties wij aanbieden.


Kleur en stijl: Overweeg gordijnen die passen bij de kleuren en stijl van de kamer. Welke stof spreekt je het meeste aan en welke kleur past mooi bij de rest van de ruimte.

Ophangsysteem:
 Heb je al een rails of een roede? En als je nog kan kiezen voor een rails of roede, dan kun je de keuze ook laten afhangen wat je het mooiste vindt.

Onderhoud:
Kies je voor stoffen die niet makkelijk verkleuren en die je ook kunt wassen? Vermijd bijvoorbeeld katoen; katoen kreukt en verkleurt veel sneller dan polyester stoffen.

Budget:
 Gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Kant-en-klaar gordijnen zijn geprijsd per gordijn, terwijl er ook vaak prijzen worden aangeboden per m2.

Onze kant-en-klaar gordijnen hebben we in verschillende mate van transparantie, zijn eenvoudig op te hangen, makkelijk in te korten en heel vriendelijk voor je portemonnee.