SUMMER SALE | Shop nu al onze gordijnen met 20% korting

Retourneren

Is het artikel toch niet wat je zoekt, dan is retourneren uiteraard mogelijk. Een product mag je binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Het is wel belangrijk dat het aan de onderstaande voorwaarden voldoet:

- Het product is compleet met alle bijgevoegde accessoires,
- Het product is niet vermaakt, gestreken, gewassen, bewerkt of gebruikt,
- Het product is goed verpakt, waar redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking.

Binnen de retourtermijn/zichttermijn mag je jouw bestelde artikel redelijkerwijs uitproberen om te weten of het naar behoren werkt en of je er blij van wordt. Je mag het beoordelen op een manier zoals je ook in een winkel kan doen; passen, voelen en beoordelen of het materiaal, de kleur en vorm je bevalt. Je mag het artikel dus niet in gebruik nemen als je nog niet weet of je het houdt.

Ingeval van zgn. 'hygiëne producten' (badgoed en beddengoed) kan een waardevermindering van toepassing zijn op het restitutiebedrag indien het artikel niet voldoet aan de voorwaarden e/o zelfs in gebruikte/gewassen/vermaakte staat wordt geretourneerd.

Voor het retourneren betaal je EUR 1,= per pakket, de rest van de retourkosten nemen wij voor onze rekening. De retourkosten worden verrekend met de factuur.

Stappen bij het retour aanmelden:
1. Pak de artikelen (indien mogelijk) in de originele verpakking in.
Stop vervolgens de artikelen zoveel mogelijk in één pakket, inclusief evt. bijbehorende onderdelen. Heb je geen Delta Webshops verpakking meer, doe de artikelen dan in een andere stevige verpakking. Je bent zelf verantwoordelijk voor het goed overkomen van je retour.

2. Meld je retour aan.
Je kunt een retour online aanmelden. Ga naar hoomstyle.com en log in met enkel je emailadres. Je krijgt een e-mail met een code, zodat je bij je bestellingen kan.
Geef bij je bestelling aan welke artikelen en hoeveel je er wilt retourneren. Het is prettig als je ook aangeeft waarom je de artikelen wilt retourneren.

3. Wacht tot je retour is goedgekeurd.
Zodra je retour is goedgekeurd, ontvang je een email van de vervoerder met een QR code (DHL) en een email ter bevestiging van Delta Webshops.
In sommige gevallen ontvang je een retourzegel van DPD (omdat je pakket bijvoorbeeld groot en zwaar is). Print deze zegel en plak deze vervolgens op je pakket.

4. Overhandig je retour.
Geef je retour af bij een DHL Service Point, en laat je QR code(s) scannen via je telefoon. Het is niet nodig om de QR code te printen of te plakken op het pakket.
De code wordt bij dit punt gescand en het pakket wordt dan retour gestuurd naar ons adres.
Indien je een retourzegel van DPD hebt, geef je pakket dan af bij een DPD Parcelpunt.

5. Volg je retour.
Houd er rekening mee, dat het verwerken van een retour gemiddeld enkele dagen kan duren. Is je retour na 10 dagen nog niet verwerkt, neem dan even contact met ons op, dan kijken we direct wat de reden hiervan is.
Bij het afgeven van je retour ontvang je een bewijs met een track & trace-code waarmee je je retour kan volgen. Zodra je retour verwerkt is, krijg je van ons een mail. Het kan zijn dat je meerdere mails krijgt, omdat de artikelen op verschillende momenten verwerkt kunnen worden.

6. Terugbetaling.
Heb je met iDEAL betaald? We betalen je dan zo snel mogelijk terug. Dit gebeurt binnen 10 dagen en altijd pas nadat je retour door ons is verwerkt.
Maak je gebruik van Klarna of creditcard? Dan passen we je openstaande saldo binnen 10 dagen aan en altijd pas nadat je retour door ons is verwerkt.