Tot wel 18% korting op al onze gordijnen!

t/m 23 juni '24

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis

  • Standaard stapelkorting

  • Gratis verzending vanaf 20 euro & 30 dagen retour

  • Goed bereikbare klantenservice

Onze designers zijn altijd op zoek naar de laatste trends

Over HOOMstyle

Ons team bestaat uit mensen die allemaal knettergek zijn van mooie artikelen voor in en om je huis. Wij doen hier niet aan suf vergaderen maar zijn constant bezig met nieuwe ideeën of om bestaande producten nog fijner te maken. Onze ontwerpers en inkopers reizen natuurlijk veel en doen altijd inspiratie op die je terug ziet in onze tijdloze collecties. Wist je dat onze jongste medewerkster pas 8 jaar oud is? Echt iedereen is verliefd op haar en ze ligt het liefste in haar mandje onder een lekker warm HOOMstyle plaidje..

HOOMstyle creëert al meer dan 20 jaar prachtige collecties met fijn woontextiel voor bed, bad en living en de mooiste woonaccessoires maken het assortiment compleet. Onze designers vullen de collecties constant aan met de nieuwste kleuren en prettige materialen met een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding.

HOOMstyle is trots dat de producten duurzaamheidskeurmerken mogen dragen als Oekotex-green/100, Amfori-BSCI en FSC. Wij zien er nauwlettend op toe dat onze producten worden gemaakt van mooie materialen die op een verantwoorde wijze tot stand zijn gekomen.

Met de elegante HOOMstyle producten is een huis tot een thuis te maken waar jij je prettig voelt.

Waarom ook wij keurmerken zo belangrijk vinden?
Wij zijn ons ervan bewust dat verantwoord produceren van woontextiel een steeds belangrijk aspect is geworden binnen onze samenleving. HOOMstyle vindt het niet alleen belangrijk dat producten op een zo duurzaam mogelijke manier tot stand komen, maar wij vinden het ook minstens zo belangrijk dat onze producten op een ethisch verantwoorde manier worden geproduceerd. Daarom werken wij alleen maar samen met productiebedrijven die de verantwoordelijkheid voelen om milieuvriendelijke en ethische methoden te omarmen gedurende het hele productieproces.

Al bijna 30 jaar is het de missie van FSC om bossen te herstellen en te beschermen. Als FSC-bosbeheer plaatsvindt, waar ook ter wereld, is sprake van een gezond bos dat leeft. Dat maakt FSC-bosbeheer een belangrijk instrument tegen ontbossing. Door te kiezen voor FSC-producten geef je de boseigenaar de middelen om het bos duurzaam te beheren. Dat betekent ook dat bos niet kan worden omgezet in gebieden voor palmolie-, soja- of veeteelt.

Textiel met keurmerk OEKO-TEX standaard 100 is getest op stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid, bijvoorbeeld door allergische reacties.
Deze certificering wordt altijd gebruikt voor het eindproduct en geeft dus aan dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke materialen. Op deze manier stelt OEKO-TEX indirect eisen aan het gebruik van milieuschadelijke stoffen, zoals zware metalen, schadelijke kleurstoffen en gewasbeschermingsmiddelen. Alle producten HOOMstyle zijn voorzien van dit keurmerk.

Amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative) is een toonaangevend wereldwijd bedrijfsinitiatief voor bedrijven die zich inzetten om de arbeidsomstandigheden in hun toeleveringsketens te verbeteren. Het werd in 2003 opgericht door amfori, een wereldwijde bedrijfsvereniging voor open en duurzame handel. Amfori BSCI biedt een kader en hulpmiddelen voor bedrijven om de sociale prestaties binnen hun toeleveringsketens te controleren en te verbeteren.
Alle producten HOOMstyle zijn voorzien van dit keurmerk.