Tot wel 18% korting op al onze gordijnen!

t/m 23 juni '24

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis

  • Standaard stapelkorting

  • Gratis verzending vanaf 20 euro & 30 dagen retour

  • Goed bereikbare klantenservice

Wat zijn verduisterende gordijnen?

Verduisterende / semi-verduisterende gordijnen (Dim-out):
In verduisterende gordijnen is inwendig een speciaal zwart garen mee geweven om licht tegen te houden voor een fijne, donkere en sfeervolle kamer. Donkere kleuren houden nog iets meer licht tegen dan lichtere tinten. De achterkant van het gordijn heeft dezelfde afwerking en uitstraling als de voorkant dus ook van buitenaf ziet het gordijn er sfeervol en mooi uit. Deze gordijnen zijn ontworpen om de hoeveelheid licht fors te verminderen; de ruimte wordt echter niet volledig verduisterd. 

100% verduisterende / Lichtdichte gordijnen (Black-Out):
Deze gordijnen zijn ontworpen om het licht geheel te blokkeren waardoor de kamer volledig donker wordt (lichtdicht). Gemaakt van een luxe geweven stof waarbij de achterzijde is voorzien van een dunne maar sterke coating die zo soepel is dat je het niet merkt en het gordijn blijft net zo soepel plooien. Natuurlijk is de coating in dezelfde kleur als de voorkant zodat het er prachtig uitziet. Deze gordijnen garanderen een volledig donkere slaapkamer! Daarnaast werken ze ook nog eens isolerend waardoor je energiekosten zullen dalen en je minder geluid ervaart.

Tip: je ziet snel of gordijnstof 100% verduisterend is door je zaklamp van je telefoon erachter te houden. Zie je nog licht door de stof heen schijnen? Dan is het geen 100% verduisterende stof.